Herkel on valmis IRLi Tallinna piirkonda juhtima

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Herkel
Andres Herkel Foto: Õhtuleht

Riigikogu liige Andres Herkel on valmis asuma IRLi pealinna piirkonna juhiks, kui tema kandidatuur sobib homme valitavale juhatusele.

«Talllinna piirkonnas ma olen tõesti öelnud mõnele inimesele, et juhul, kui valitud juhatuse koosseis on niisugune, mis võib minu kandidatuuri toetada piirkonna esimehe kandidaadiks, siis ma seda kergekäeliselt kõrvale ei paneks,» ütles riigikogu liige Andres Herkel. Ta lisas, et otsevalimisi siiski ei toimu.

«See oli üks põhikirja parandusi, mida me pidasime õigeks, et anda piirkondade arengule visionäärsust,» selgitas Herkel. Saadiku sõnul usub ta, et erakond algab n-ö rohujuure tasandist.

Herkeli sõnul on Tallinna piirkonna nägu viimasel ajal kujundanud Indrek Raudne, kes oli kuni riigikokku saamiseni pealinna linnavolikogu fraktsiooni esimees, ja Siim Kabrits, kes kujundas olukorda pikka aega töötades erakonna kantseleis. «Seda olukorda tuleb jõuliselt muuta,» kinnitas saadik.

Küsimusele, kes võiks kandideerida IRLi esimeheks, vastas Herkel, et ei oska seda praegu kuidagimoodi kommenteerida. «Mis puudutab kõiki suuremaid samme, siis Tallinna piirkonna sisevalimised on see indikaator erakonna jaoks, siit saab vaadata, kas ja kuidas on võimalik edasi minna,» ütles Herkel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles