TV3: Kohtla-Järve lastekodu sai annetusena 20 000 eurot

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaader TV3 videost

TV3 «Laulupealinna» saates teiseks jäänud Kohtla-Järve sai Kiviõli Keemiatööstuselt lastekodu tarvis annetusena 20 000 eurot ehk sama summa, mille võitis ka saates laulupealinnaks valitud Kärdla.

Toomas Tamm, üks Kiviõli Keemiatööstuse omanikest, ütles «Seitsmestele uudistele», et laulusaatele elati innukalt kaasa ja hoiti pöialt Kohtla-Järvet esindanud Tanja Mihhailovale.

Kuna Mihhailova lubas võidu korral auhinnaraha lastekodule annetada, tundus Tamme sõnul õiglane, et napilt preemiarahast ilma jäänud Kohtla-Järve siiski saab selle summa. «Me oleme väga õnnelikud, et saime nii Tanjale kui lastele midagi head teha,» ütles ta.

Lisaks naaberlinnas asuva ettevõtte suurejoonelisele heateole sai Kohtla-Järve lastekodu abi ka laulusaate võitnud Kärdlalt, kus korraldati lastekodulaste heaks annetuste kogumise kampaania, mille raames on juba annetatud 3700 eurot ning saadeti lastekodu asukatele ka ohtralt jõulukinke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles