Savisaar jäi eile selgitusteks kättesaamatuks ka presidendile

Mirjam Mäekivi
, uudistetoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves tegi eile ETVs pöördumise, kus ta teatas, et võõrasse arvutisse sissemurdjad, võõra kirjavahetuse omastajad ja levitajad on kurjategijad. Viimase aja sündmusi nimetas president poliitilise moraali kriisiks.
President Toomas Hendrik Ilves tegi eile ETVs pöördumise, kus ta teatas, et võõrasse arvutisse sissemurdjad, võõra kirjavahetuse omastajad ja levitajad on kurjategijad. Viimase aja sündmusi nimetas president poliitilise moraali kriisiks. Foto: Andres Haabu

President Toomas Hendrik Ilves püüdis eile saada selgitusi Keskerakonna ümber lahvatanud järjekordse skandaali kohta ka partei juhilt Edgar Savisaarelt, ent viimane jäi tabamatuks.

President Ilves üritas eile pärastlõunal Savisaarega ühendust saada, et kuulda tema kommentaare seoses Euroopa Liidu Eesti esinduse juhi, sotsiaaldemokraat Hannes Rummu e-kirjade väljatrükkide sattumisega Keskerakonna valdusesse.

Presidendi pressinõuniku Toomas Sildami sõnul öeldi Ilvesele aga Tallinna linnavalitsusest, et linnapea Savisaar on ära ja tema mobiiltelefon on välja lülitatud.

Savisaar jäi eile kommentaarideks kättesaamatuks ka meediaväljaannetele. Eilsel linnavalitsuse pressikonverentsil ta ei osalenud, sest oli linna avalike suhete direktori kinnitusel puhkusel.

Täna hommikul teatas Raepress, et Savisaar annab pressikonverentsi täna kell 14.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles