Teed püsivad kohati libedad

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklus.
Liiklus. Foto: Mihkel Maripuu

Varahommikul enne kella kuut olid põhi- ja suuremate tugimaanteede katetel sõidujäljed tehtud libedusetõrjest valdavalt soolaniisked või soolamärjad, Saare ja Pärnu maakonnas piirkonniti soolalumesegused, teatas maanteeinfokeskus.

Sõidujälgede ja -radade vahel ning tee telgjoonel, samuti teede laiendustel ja ristmikel oli soolalumesegu ja kinnisõidetud lund.

Kerget lendlevat lund oli Hiiu, Saare, Rapla, Harju, Põlva ja Võru maakonna teedel. Libedaid teelõike esines Harju, Lääne-Viru, Ida-Viru, Tartu ja Valga maakonnas. Lumised, libedad ja kohati tuisuvaaludes on kõrvalmaanteed.

Ilm oli pilves. Hiiu, Saare, Lääne, Rapla, Harju, Jõgeva, Tartu, Valga, Põlva ja Võru maakonnas sadas vähest lund. Pinnatuisku esines Lääne-Viru, Ida-Viru, Jõgeva, Valga ja Põlva maakonnas ning Tartu maakonnas Tartu -Viljandi – Kilingi-Nõmme maanteel.

Saju- ja tuisupiirkonnas oli nähtavus kohati piiratud. Teepinna temperatuure mõõdeti -1,5 kraadist saartel kuni -5 kraadini Ida-Eestis.

Piirangud:

Täna kella 23.00st kuni homme kella 3.00ni on remonttöödeks liiklusele suletud Tartu maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 190.kilomeetril asuv Variku viadukt. Ümbersõit Roopa ja Aardla tänava kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles