Riisalu: Galojan tuleks igal juhul jõuga tagasi tuua

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan kohtusaalis.
Anna-Maria Galojan kohtusaalis. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Vanglasse ilmumata jätnud Anna-Maria Galojan tuleks Suurbritanniast igal juhul tagasi tuua, kuna kurjategijad peavad saama teenitud karistuse, ütles riigikogu liige Aivar Riisalu.

«Kui kommipaki- või kohukesevaras pannakse kümneks päevaks arestimajja, mõeldakse, et õige, nii peabki, aga kui keegi on varastanud miljon krooni ja sõitnud ära Londonisse ning arvab, et sellega pääseb, siis see ei ole ju õiglane,» rääkis Riisalu saates «Ringvaade», vahendas ERR Uudised.

Tema hinnangul tuleks kurjategija jõuga tagasi tuua ning ka lennukipiletitele kuluv raha tema käest välja nõuda.

«Tegemist on suhteliselt arvestatava rahanumbriga, seetõttu tuleks tegutseda nii operatiivselt nagu eeldame iga teise kriminaalkuriteo puhul,» märkis poliitik.

Riisalu leiab, et Galojanist oleks kõige mõistlikum ise kiiresti koju sõita ja karistus ära kanda, praegune käitumine ei ole aga viisakas, sest inimesed tahavad, et kurjategijad saaksid teenitud karistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles