Lenk: saadiku töö on läinud väga pingeliseks

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heimar Lenk riigikogu suures saalis.
Heimar Lenk riigikogu suures saalis. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Riigikogu liige Heimar Lenk ütleb, et võitlus parlamendis on nii pingeliseks läinud, et seda saab teha vaid kaine peaga ning kui kõik 101 psühhiaatri juurest läbi lasta, siis haiguslehed vist trükimusta ei kannataks.

«Päevad on pingelised ja pikad,» ohkas keskerakondlane Heimar Lenk Õhtulehele ja lisas, et pole elus kunagi nii palju tööd vehkinud teha kui riigikoguaastail ja pole oma töö eest kunagi nii palju sõimata saanud kui riigikogus.

Marko Pomerantsi (IRL) sõnul sõltub see inimesest, kas riigikogulase töö on pingeline ja närvesööv või mitte. Teisisõnu: kas saadik soovib jääda tundmatuks, püüab pildile pääseda vaid nunnude teemadega või tegeleb asjadega teema meeldivusest hoolimata. Pomeransti sõnul tuleb valitsemise poolel olles teha ka mitte nii meeldivaid asju ning see võib ikka inimest kulutada ka.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles