Nils Niitra kandideerib aasta ajakirjaniku tiitlile

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nils Niitra
Nils Niitra Foto: Sille Annuk

Teiste seas kandideerib tänavu aasta ajakirjanikuks ka Postimehe uuriva toimetuse reporter Nils Niitra.

Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) peapreemiale «Aasta ajakirjanik 2011» kandideerivad veel ka Kadri Jakobson ja Piret Reiljan Äripäevast ning Sulev Vedler Eesti Ekspressist.

Võitja avalikustatakse 2. märtsil Tallinnas Õpetajate Majas peetaval pressipeol.

EALLi peapreemia «Aasta ajakirjanik 2011» antakse kirjutavale ajakirjanikule tema viimase aasta väljapaistva töö eest. Preemia suurus on 4500 eurot, millele lisandub hinnaline meene.

Aasta ajakirjaniku žüriisse kuulusid Postimehe peatoimetaja Merit Kopli, Maalehe peatoimetaja Aivar Viidik, Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel, Õhtulehe peatoimetaja Väino Koorberg (žürii esimees), Eesti Ekspressi peatoimetaja Janek Luts, Eesti Päevalehe peatoimetaja asetäitja Andres Eilart, Lääne Elu peatoimetaja Tarmo Õuemaa, Saarte Hääle peatoimetaja Merike Pitk, Pressinõukogu liige Arnika Tegelmann, BNSi peatoimetaja Ainar Ruussaar ja Tartu Ülikooli õppejõud Tiit Hennoste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles