Alaealine poiss mõisteti kolmeks päevaks vangi

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arestimaja.
Arestimaja. Foto: Mihkel Maripuu

Narva politsei taotles käesoleval nädalal alaealisele narkootilisi aineid pruukinud noormehele arestipäevi ja kohus mõistiski poisid kolmeks päevaks vangi.

Politsei teatel jäi 17-aastane poiss möödunud aasta septembrikuus politseile Sillamäel vahele sõiduauto juhtimisega juhtimisõiguseta ja alkoholijoobes.

Hiljem selgus ekspertiisi saadetud vereanalüüsist, et noormees oli tarvitanud narkootilisi aineid.

Teismelist on narkootiliste ainete tarvitamise eest juba varasemalt vastutusele võetud.

Vanemväärteomenetleja Jüri Teslenko märkis, et noormees on lubanud end parandada ja enam kunagi mitte midagi säärast teha.

«Kahjuks hakkas aktiivne seaduserikkumine noormehe lubadustele vastu rääkima,» ütles Teslenko. «Kuna nö isalikud vestlused ei ole mõjunud, tuli reageerida teisiti ja taotleda talle arestipäevi.»

Teslenko taotles 28. veebruaril kohtult noormehele viis päeva aresti. 1. märtsil jõustunud kohtu otsusega määrati noormehele karistuseks kolm arestipäeva.

 «Loodetavasti muudab taoline šokiteraapia korras määratud karistus noormehe arusaamu seadusekuulelikkusest,» lisas Teslenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles