Ansip: prognoosid Mart Laari tervenemisele on paranenud

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip.
Andrus Ansip. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Peaminister Andrus Ansipi sõnul paraneb kaitseminister Mart Laar insuldijärgsetest tüsistustest visalt, kuid prognoosid tema tervenemisele on paranenud.

«Küllalt piiratud arv inimesi saab regulaarseid ülevaateid tema seisundist. Selle info jagamine on eelkõige perekonna otsustada. Minul sellist voli ei ole,» pareeris Ansip ajakirjaniku küsimuse Laari tervisliku seisundi kohta.

«Kõige olulisem on avalikkusele teada - tema seisund oli vahepeal raskem, praegu on prognoosid paremad, aga paranemine ei ole olnud sugugi kiire,» summeeris Ansip.

Tema sõnul ei ole võimalik öelda, millal minister tööle naaseb. «Ma ei taha asuda doktorite hulka, kes võivad taolisi prognoose teha. Ma loodan tema kiiret tervenemist.»

Peaministri sõnul on ta edastanud Laarile paranemissoove kümmekonnalt Euroopa riigijuhilt eesotsas Saksamaa kantsleri Angela Merkeliga.

Kaitseminister Mart Laar viidi 18. veebruari õhtul Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse kõrgvererõhktõvest tingitud insuldi tõttu. Viimaste andmete kohaselt on Laar taastumas haiglavoodis saadud kopsupõletikust, kuid vajab jätkuvalt intensiivravi. Vastavalt valitsuse ministrite asendamise korrale täidab kaitseministri kohuseid haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles