TV3: IRL jätab Laari jätkamise ministrina tema enda otsustada

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laar
Mart Laar Foto: SCANPIX

Kaitseminister Mart Laar toibub haigevoodis raskest insuldist ning IRL kinnitab, et pole ministri asendamise küsimust arutanud ja laseb tööle naasmise üle Laaril endal otsustada.

Laari asendab ministriametis haridusminister Jaak Aaviksoo ja kuigi sel nädalal teatati Laari seisundi paranemisest, ei tea keegi, kui pikaks tema tööpaus kujuneb, vahendasid «Seitsmesed uudised».

Ministri väljavahetamist pole erakonna sees aga tõsiselt arutatud. «IRL ei ole endiselt seda teemat arutanud ja me anname Mardile võimaluse paranemiseks ja loodame, et see läheb kiiresti,» ütles IRLi peasekretär Priit Sibul.

«Nüüd, kus Mart kosub, on eriti ennatlik hakata erakonna sees mingeid teemasid arutama. Me anname Mardile võimaluse nii kaua, kui ta on saanud teha otsuse, kuidas tal oma tervisega on võimalik edasi toimetada.

Samas mõistab erakond, et väga kaua üks minister kaht portfelli hallata ei suuda – praegu hoiab Aaviksoo jooksvatel asjadel küll silma peal, kuid valdkonda süüvimisse aega pole.

Praegu ootab erakond, et Laar annaks ise lähiajal arstide prognoosidele tuginedes hinnangu, kas ta suudab tööle naasta või tuleb IRLil uus kaitseminister leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles