Liiklusregistri büroos tekkis ligi saja inimese pikkune järjekord

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekorranumber.
Järjekorranumber. Foto: Toomas Huik

Täna toimus maanteeameti liiklusregistri büroodes tihe sagimine – peale pühi soovisid väga paljud inimesed teha erinevaid toiminguid, mistõttu ulatus näiteks Tallinna büroos ootejärjekord kuni saja inimeseni.

«Ka Raplas ja Sauel oli hästi palju rahvast. Ma ei mäleta, et meil isegi suvel oleks nii palju rahvast olnud,» kommenteeris maanteeameti Põhja regiooni direktori asetäitja Aavo Sau liiklusregistri büroode tänast tööpäeva. «Põhjuseks võivad olla pikad pühad. Arvatavasti oli ka paljudel vaba päev.»

Sau rääkis, et järjekorranumbrite järgi ulatus järjekord üle saja inimese.

«Need olid võetud numbrid,» täpsustas ta. «See arv ei tähenda inimesi, sest paljud võtsid siit numbri ja läksid siis Sauele edasi.»

Sau lisas, et kui tavaliselt peaks maksimumajaga tunni piires hakkama saama, siis täna pidid inimesed kindlasti kauem ootama. Eriti palju rahvast oli lõuna paiku, kuid tööpäeva lõpuks hakkas olukord rahunema.

«Päris põhjust ma ei oska öelda. Põhiliseks toiminguks olid omanikuvahetused ehk ost-müük,» ütles Sau. «Eks mingil määral ole põhjuseks ka uute autode ostmise pidev tõus. Need vormistatakse kõik Tallinna büroos või Sauel.»

Sau rääkis, et tegelikult olid nad suuremaks klientide hulgaks valmistunud ja sellepärast ka Saue büroo täna tööle pandi. Lisaks toodi abikäsi mujalt. Lisajõudu kasutatakse ka homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles