Maanteeinfo: jalgrattaretk häirib Harju ja Järva maakonnas liiklust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgrattur.
Jalgrattur. Foto: SCANPIX

Täna on üle Eesti mitmes kohas liiklus teetööde ja jalgrattaretke tõttu häiritud.

Harju maakonnas Tallinn-Paldiski mnt. taastusremondilõigul km 16-18,9 kehtib täna kiiruspiirang kuni 50 km/h, tehakse mulde- ja mõõdistamistöid ning otsest sulgemist ei toimu.

Keila kesklinnas on täna orienteeruvalt kella 10:00-12:00 liiklus Ääsmäe poole suunduval Ülesõidu tänaval suurveose tõttu häiritud. Ümbersõit Rohelise tänava kaudu.

Tartu maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga mnt 121,56 kilomeetril Aoveres on kella 9.00-13.00 kinnisel meetodil torupaigaldustööde tõttu kiiruspiirang kuni 70 km/h.

Täna algava Harju ja Järva maakonna teedel toimuva Nelja kuninga jalgrattaretkega seonduvalt on alates kella 14.00 kuni 21.00 ratturid marsruudil Padise klooster-Nissi kirik-Varbola linnus-Alu-Juuru mõis.

Homme jätkavad ratturid liiklemist alates kella 9.30 peatuspaikadega Juurus-Kuimetsas-Vahastul-Piiumetsas-Väätsa mõisas-Reopalus ning kella15.00 jõutakse lõpp-punkti Paide ke sklinnas.

Maanteeinfokeskus hoiatab: kuna teedel toimub kahepäevane jalgrattamatk, palutakse kaasliiklejailt tähelepanelikku suhtumist.

Seoses Urge-Sindi tee 1,943 kilomeetril asuva Sindi silla hooldustöödega on sild kella 6.00-12.00 liikluseks suletud. Ühistransport pääseb läbi, liiklust reguleeritakse.

Lääne-Viru maakonna Rakvere sissesõidu ja Rakvere linna Lõõtspilli tänava ringristmiku ehitusega seoses on kiiruspiirang töötsoonis 30 km/h vastavalt vajadusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles