Tallinn e-töövihiku tarkvara ostma ei hakka

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Tallinna haridusameti väitel pole Eesti suurimal omavalitsusel plaanis oma koolidele e-töövihiku tarkvara hankida, vaid see otsus jäetakse koolide teha.

Tallinna haridusameti üldosakonna juhataja Rainer Rannala ütles, et tutvus e-Testi keskkonna demoversiooniga ligi pool aastat tagasi.

«Keskkond oli iseenesest huvitav ja võiks leida koolis ka rakendust. Meie jaoks oli põhiliseks küsimuseks tookord see, et kas keskkonda on tutvustatud ka erinevatele kirjastustele ja kuidas toimub koostöö nendega ehk kas e-töövihikud vastavad ka õppekavadele. Tookord seda koostööd veel polnud,» sõnas Rannala.

Kuna projekt on alles algusjärgus, võeti vastu otsus, et Tallinn e-töövihiku tarkvara ostma ei hakka. «Koolid otsustavad täna ise, millist õppematerjali soetada ning hetkel ei ole plaanis seda materjali tsentraalselt hankida. Haridusametile pole ka seda keskkonda müügiks pakutud,» nentis ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles