Vaata, mis toimub täna liikluses

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tee asfalteerimine. Foto on illustreeriv.
Tee asfalteerimine. Foto on illustreeriv. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Maanteeinfokeskus andis ülevaate tänastest teetöödest ja sündmustest Eesti maanteedel.

Sademeteta ilma korral on täna kella 14st kuni homme, 9. juuni kella 6ni remonttööde tõttu liiklusele suletud Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 187. kilomeetril asuva Variku viadukti üks sõidusuund. Liiklust reguleeritakse fooridega.

Asfalteerimistööd toimuvad ja liiklust reguleeritakse fooridega  Lääne-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel Haljala remondiobjektil (km 87,0) ja Harju maakonnas Keila-Haapsalu maanteel Lehola-Ämari vahelisel maanteelõigul (km 8,5-15,3).

Spordivõistlustega seonduvalt on täna kell 16-21 liiklusele suletud Võru maakonnas Nursi-Rõuge maantee Rõuge alevikus. Ümbersõit on korraldatud Sänna maantee ja Tehnika tn. kaudu.

Sobiva ilma korral tehakse pindamistöid ja kehtestatud on kiirusepiirang 30 km/h Lääne-Viru maakonnas Tallinna-Narva maanteel Sämi ja Pikaristi vahel (km 112,0-115,0) ning Hiiu maakonnas Käina-Hüti maanteel km 0,6-1,3 ja Kõpu majaka teel (km 0,0-0,9).

Liiklejaile teadmiseks, et Tallinna-Paldiski maanteel asuval Hüüru-Kiia (km 16,0-18,9) remondilõigul kuni esmaspäevani asfalteerimistöid ei tehta ning kiirusepiiranguks on kehtestatud 50 km/h.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles