IRLi fraktsioon loodab Laari naasmist sügiseks

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Iva
Kaia Iva Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Isamaa- ja Res Publica liidu riigikogu fraktsiooni juhi Kaia Iva sõnul on Mart Laari tänases Postimehes avaldatud arvamusartikkel positiivne märk ja annab alust loota Laari naasmist riigikokku juba septembris.

«Me näeme, et Mart Laar kirjutab, on ergas ja asjadest huvituv ja me loodame küll, et ta juba sügisel on meie hulgas riigikogus,» ütles Iva.

Veebruaris üle elatud insuldist taastuv Laar on viibinud sellest ajast haiglaravil ja puudub riigikogu tööst haiguslehe alusel. Kuigi erakonnal puudub parlamendi üldkogu hääletusel üks hääl, ei ole see Iva sõnul IRLi fraktsiooni tööd oluliselt takistanud. Riigikogu riigikaitsekomisjonis esindab Laari asendaja.

Iva sõnul pole fraktsioon Laarilt tema naasmise kohta täpsemat infot küsinud, vaid jätnud kogenud poliitikule vabad käed.

«Tema lisajõudu on meile väga vaja,» möönis Iva. Millist rolli Laar fraktsioonis kandma hakkaks, pole veel arutatud. «Laari kogemus riigiasjade ajamises on nii suur ja ma usun, et tema on kaasamõtleja ja söakas eestvedaja praktiliselt kõikides küsimustes.» Kas Laar riigikokku naasmise korral ka fraktsiooni juhtimise üle võtab, selgub hilissuvel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles