Kolm inimest sai mopeedi ja jalgrattaga kukkudes vigastada

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Eestis sai eile vigastada kolm mopeedi või jalgrattaga sõites kukkunud inimest, kellest kaks olid tarvitanud alkoholi.

Politsei- ja piirivalveameti korrapidaja teatel juhtus esimene liiklusõnnetus hommikul kella viie ajal Harjumaal Viimsi vallas Suur-Ringtee tänaval, kus alkoholi tarvitamise tunnustega ja ilma juhtimisõiguseta 16-aastane noormees ei tulnud toime mopeedi Yamaha Aerox juhtimisega ja kukkus. Viga saanud noormees viidi Tallinna lastehaiglasse.

Kella 12.30 paiku toimus liiklusõnnetus Pärnus Tallinna maantee ja Ehitajate tee ristmikul, kus mopeediga Ehitajate teelt maanteele vasakpööret sooritanud 79-aastane Trojan kukkus. Mopeedijuht toimetati Pärnu haiglasse.

Kell 18.26 juhtus liiklusõnnetus Kuressaare ringteel, kus 60-aastane purjus Väino vingerdas jalgrattaga teel ja keeras ette samas suunas liikunud kaubikule Ford Transit, mida juhtis 34-aastane Genno. Vigastada saanud jalgrattur viidi Kuressaare haiglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles