Bingo Loto rekordvõit läks puidutsehhis töötavale naisele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reporter.ee/Kanal2

Kolmapäeva õhtul välja loositud rekordiline 9,4 miljoni krooni suurune Bingo Loto peavõit läks Tartumaal puidutsehhis töötavale naisele.


Eesti ajaloo suurima lotovõidu saanud veidi üle 40-aastase Merikese sõnul ei ole ta väga tihti lotot mänginud, kuid seekord otsustas pileti osta, kuna peavõit oli väga suur.

Varem on ta lotopileti ostnud umbes viis korda ning kinnitas enne loosimist oma töökaaslastele, et ei osta enam kunagi lotopileteid, kui ta seekord peavõitu ei saa, ütles Eesti Loto pressiesindaja Maarja Mänd BNSile.

Õnnelik lotovõitja ise televiisorist loosimist ei jälginud ning ta sai oma suurvõidust teada lototerminalis piletit kontrollides. Hiljem kontrollis naine võidunumbrid ka interneti vahendusel üle.

Reede pärastlõunal Tallinnas Eesti Loto peakontoris oma lotovõitu vormistamas käinud Merike elab Tartumaal oma majas koos abikaasa ja pojaga. Naisel on ka tütar, kes elab juba iseseisvat elu.

Merike ei ole enda sõnul veel otsustanud, mida suurvõiduga peale hakata.

Bingo Loto peavõit oli kolmapäeva õhtul 9 395 861 krooni. Õnnelik võitja ostis lotopileti 24. märtsi õhtul Tartust Sõbra Selverist.

Bingo Loto rekordiline peavõit tekitas Eestis lotopalaviku ning loosimisele eelnenud seitsme päeva jooksul osteti kokku ligi miljon mängukombinatsiooni.

Bingo Loto senine suurim peavõit loositi välja 2007. aasta detsembris, kui Tallinnas Kadaka Selverist pileti ostnud õnnelik mängija võitis 5 917 155 krooni. Toona müüs Eesti Loto loosimisele eelnenud nädala jooksul kokku ligi 600 000 mängukombinatsiooni.

Eesti lotomängude ajaloo eelmine suurim võit loositi aga välja 2007. aasta 14. novembril Viking Lottoga, kui õnnelik mängija sai pangaarvele 9 017 385 krooni. Tegemist oli 40. aastates Tallinnas elava mehega, kes töötas IT-valdkonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles