Vankumatu eksija

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rähn
Taavi Rähn Foto: Soccernet.

Eesti jalgpallikoondise MM-kvalifikatsiooniturniir algas kahe kaotusega, viimasena jäädi koguni 0:7 alla Bosnia ja Hertsegoviinale, mis on Eesti koondise läbi aegade suurim kaotus valikmängudes. Raio Piiroja ja Andrei Stepanovi vigastuste tõttu keskkaitses mänginud Taavi Rähn aitas väravaluugi lahtimuukimisele jõudsasti kaasa. Esimesele tabamusele andis ta peaga väravasöödu, teise puhul tõmbas karistusalas maha vastaste ründaja ja penaltist jäädi kaheväravalisse kaotusseisu.


Rähn tõusis jalgpallihuvilise huviorbiiti juba 2001. aastal MM-valikmängus Hollandiga. Eestlaste kaunis mäng päädis Rähni nigela tagasisööduga, mille röövis vahelt Ruud van Nistelrooy, lõppskooriks 2:4.


Imestama paneb, et Rähn on klubitasandil teinud korraliku karjääri. Ukraina kõrgliigas Lutski Volõni rivistuses kolm hooaega mänginuna teenis ta hüüdnime Eesti Tank. Ka koondise loots Tarmo Rüütli on maininud, et paremat meil võtta ei ole. Niisiis peaks temas peituma potentsiaal. Siiani on ta seda siiski vaka all hoidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles