Kinniteibitud keha ja näoga koolipoiss jäeti ostukeskusesse virelema

Mirjam Mäekivi
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suu teipimine
Suu teipimine Foto: Liis Treimann

Kuressaare Raekeskuses asuva lillepoe müüja päästis eile pärastlõunal keskuse kassa juurest Kuressaare gümnaasiumi kümnenda klassi poisi, kelle vanemad koolikaaslased olid Jukude nädala raames otse koolist keskusesse toonud ning tema keha ja näo kinni teipinud.


«Kui ma ehitusteibi lahti lõikasin, oli poiss näost valge, kätel oli punaseid laike ning kohati olid käed isegi siniseks tõmbunud,» kirjeldas Raekeskuses asuva Lillekoja müüja Ülle Tagaküla ajalehele Meie Maa.

«Ime, et ta ära ei lämbunud, sest kogu tema nägu oli kinni teibitud ja tal oli raske hingata. Poisil polnud enne teibi eemaldamist aimugi, kus ta üldse viibib.»

Kes ja kui palju koolikaaslasi Kuressaare gümnaasiumi (KG) 10. klassi kinniteibitud õpilase kesklinna kõige käidavamasse keskusesse talutas, lillepoe müüjad ei märganud.

Noormehele appi tõtanud naine märkas, et nooruki käed olid täies ulatuses keha külge kinni teibitud. Samuti kattis nägu ühtlane teibikiht, mis noormehel vaevu hingata lasi.

Teibist vabanenuna ei osanud šokis nooruk midagi muud oma päästjatele öelda, kui et läheb nüüd kooli, tundidesse tagasi.

KG gümnaasiumi Jukude nädala peakorraldaja Merle Rekaya väitis, et juhtum puudutas kahte juhuslikku KG poissi, kellest üks käitus teise suhtes vägivaldselt. Jukude nädalal korraldatud üritustega juhtum tema kinnitusel seotud ei olnud.

Täna arutavad 12. klasside õpilased ja klassijuhatajad juhtunu läbi ning seejärel saab Maidu Variku kinnitusel selgeks, kas Jukude nädala üritustega üldse jätkatakse või tuleb Raekeskuses tehtud tembu tõttu ülejäänud üritused ära jätta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles