Kadastik: Eesti inimene erutub ainult internetis

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Eesti inimesed hoiavad suhtluses füüsilist distantsi, kuid erutuvad ja tulevad üksteisele lähedale ilmselt ainult internetis, ütles Eesti Meedia juhatuse esimees Mart Kadastik.

«Kommentaarium on väga inetu, ma ei soovita kellelgi seal käia,» lausus Kadastik täna toimunud toiduainetööstuse aastakonverentsil, vahendas ERR Uudised.

Tema sõnul külastab veebiportaalide kommentaariume ainult 10-15 protsenti kasutajatest ning ise kommenteerijaid on sadades, seejuures on ka näha, kust nad tulevad - poliitiliste sündmuste aegu tihti linnavalitsustest või ministeeriumitest.

Kadastiku arvates on need inimesed, kes pärast seda liiguvad puhaste kätega tänaval ringi ja tundub, et on täitsa normaalsed.

Eesti Meedia juhatuse esimees tõi välja, et Eestis on kombeks paljudest teistest rahvastest enam füüsilist distantsi hoida ning internetis füüsiline distants puudub.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles