TV3: vanaraua pärast oma õepoega tulistanud mees mõisteti süüdi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kohus mõistis tapmiskatses süüdi mehe, kes tulistas vanaraua pärast puhkenud riiu käigus oma õepoega neli korda.


Kohtus tapmiskatse süüdistust tõrjudes tunnistas Heino Torop, et soovis paugutades vaid õepoega vanarauast eemale hoida, vahendasid TV3 «Seitsmesed uudised».

Tüli onu ja õepoja vahel puhkes käesoleva aasta 9. juulil Põlvamaal, kui 33-aastane Kert Otsmaa emale kuuluva talu õuele vanarauda kokku korjama läks.

Vanarauda auto peale tassivat Kerti katkestas aga majas elav noormehe onu Heino.

Vaidluse peale läks Heino tuppa ja tuli tagasi juba relv põues. Kert läks onuga rääkima, mispeale Heino Torop võttis taskust relva ja tulistas. Kuna Kert Otsmaal õnnestus kõrvale põrgata ja kuul tabas teda riivamisi.

Seepeale jooksis Otsmaa majast ohutusse kaugusesse ning kutsus politsei. Politsei saabudes andis Heino Torop politseile üle suurel hulgal majja kogutud tulirelvi.

Heino Torop mõisteti süüdi tapmiskatses ja ebaseaduslikus relvade ning laskemoonakäitluses ning karistas teda nelja aastase vabadusekaotusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles