Tarmo Kohv kaalus kohavahetust pool päeva

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kohv.
Tarmo Kohv. Foto: Peeter Langovits.

Ida politseiprefekt Tarmo Kohv kaalus Lõuna prefekti koha vastuvõtmist pool päeva ning tõdeb, et politseiorganisatsioonis tulebki vajadusega kaasa minna.

«Politseiorganisatsioonis käivadki asjad niimoodi, et kui organisatsioon vajab inimesi ühel või teisel pool, siis tuleb selle vajadusega kaasa minna,» ütles Kohv Postimees.ee’le.

Ta ei osanud veel öelda, mis saavad tema peamisteks väljakutseteks Lõuna prefektina.

«Homme olen Tartus ja suhtlen praeguse prefekti Aivar Otsaltiga ja siis me kindlasti räägime nendel teemadel,» lisas ta.

Aivar Otsaltil Ida prefektina aga tööpuudust kindlasti karta ei tule. «Tööpõld on siin väga lai – alates politsei tavapärastest prioriteetidest lõpetades kasvõi korruptsioonijuhtumitega.» Kohv nentis, et sai oma meeskonna aastaga tõhusalt tegutsema, nii et ta võib oma töö rahuliku südamega üle anda.

Otsalt sobib Kohvi hinnangul Ida prefektiks väga hästi. «Tegemist on väga pikaajalise kogemusega inimesega ja ma usun, et ta saab igati hakkama siin.»

Tarmo Kohv asus Ida prefektiks alles möödunud aasta 1. detsembril.

Kui siseminister kinnitab politseipeadirektori Raivo Küüdi ettepaneku, suundub Lõuna prefekt Aivar Otsalt 1. jaanuarist juhtima Ida prefektuuri, Ida politsei ülem Tarmo Kohv suundub aga vastukaaluks lõunasse korrakaitsjaid juhtima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles