Lotovõitja: elu läheb vana rada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnelik Tartumaa pere käis eile rekordilist lotovõitu vormistamas: Aare (vasakult), Merike ja perepoeg Mario.
Õnnelik Tartumaa pere käis eile rekordilist lotovõitu vormistamas: Aare (vasakult), Merike ja perepoeg Mario. Foto: Kanal 2

Kolmapäeva õhtul välja loositud rekordiline 9,4 miljoni krooni suurune Bingo Loto peavõit läks Tartumaal puidu­tsehhis töötavale naisele, pere sõnul see nende ellu suuri muutusi ei too.


Eesti ajaloo suurima lotovõidu saanud veidi üle 40-aastase Merikese sõnul ei ole ta väga tihti lotot mänginud, kuid seekord otsustas pileti osta, kuna peavõit oli väga suur. Eile pärastlõunal Tallinnas Eesti Loto peakontoris võitu vormistamas käinud naine elab Tartumaal oma majas koos abikaasa ja pojaga, tütar elab juba iseseisvat elu.



Varem on ta lotopileti ostnud umbes viis korda ning kinnitas enne loosimist oma töökaaslastele, et ei osta enam kunagi lotopileteid, kui ta seekord peavõitu ei saa, ütles Eesti Loto pressiesindaja Maarja Mänd BNSile.



Pereisa Aare ütles Kanal 2 «Reporterile», et lotovõit suuremaid muutusi nende ellu ei too ning elu läheb vana rada edasi. «Tööd me esialgu ei jäta,» lisas ta.



Perepoeg Mario sõnul ostab ta endale uue auto, kuid esialgu muud ei oskagi muuta.


Kadetsemist ja viltu vaatamist selles peres pole. Mõned sugulased on aga endast juba märku andnud. Pereisa Aare naeris, et mängigu siis ise ka bingot.



«Kui ei mängi, siis ei võida üldse,» ütles pereema Merike. «Ma olen alati öelnud, et ah, mis ma ikka mängin. Seekord oli kohe tunne, et sellest üheksast miljonist saab keegi ikka kasu.»



Õnnelik lotovõitja ise televiisorist loosimist ei jälginud ning sai oma suurvõidust teada lototerminalis piletit kontrollides. Hiljem kontrollis naine võidunumbrid ka interneti vahendusel üle. (postimees.ee/BNS)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles