Korteriühistu jääb alatasa kimpu parkimisülbikutega

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaunase 9 korteriühistu esimees Alar Kask on nõutu, kellelt otsida abi, kui naabermajade elanikud ei pea millekski liiklusmärke, mis lubavad tema maja ees parkida vaid ühistu kirjalikul loa.
Kaunase 9 korteriühistu esimees Alar Kask on nõutu, kellelt otsida abi, kui naabermajade elanikud ei pea millekski liiklusmärke, mis lubavad tema maja ees parkida vaid ühistu kirjalikul loa. Foto: Margus Ansu

Mida teha, kui suure kortermaja kitsuke parkla ja sissesõidutee parkimiskeeluala on täis võõraid autosid? Selgub, et politseilt või linna väärteomenetlejailt abi saamine on nagu loterii ja ühistu enda algatusel teisaldamisest ei saa ka asja.

«Mitte keegi ei tee mitte midagi, mitte keegi ei tohi mitte midagi,» võttis senised võitlused ja nende tulemused kokku Annelinna Kaunase 9 korteriühistu esimees Alar Kask.

Kaunase 9 on tüüpiline viiekorruseline magalamaja, mille ees kõigile maja enda autoomanikelegi parkimiskohti ei jätku, parkimine käib põhimõttel «kes ees, see mees». Mis sellest, et autoomanikele on antud parkimiskaardid ja maja ees selgitavad liiklusmärgid, et parkida võib vaid ühistu kirjalikul loal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles