Tallinna kesklinnas rööviti juveelipoodi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rööv juveelipoes. Pilt on illustratiivne.
Rööv juveelipoes. Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik / Postimees

Täna hommikul kella 10.30 ajal rööviti Foorumi keskuses asuvat kella- ja ehetepoodi Goldtime.


Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Maria-Elisa Rannajõe ütles Postimees.ee'le, et kauplusesse sisenes kolm maskis röövlit, kes ähvardasid müüjat relvataolise esemega.

Tunnistajate sõnul oli sündmuskohal kuulda ka laske. Rannajõe sõnul alles uuritakse, kas ka tegelikult relvast tulistati. Prokuratuuri esindaja sõnul võisid šokis inimesed laskudeks pidada ka muid helisid.

Rannajõe sõnul viisid röövlid kaasa kellasid ja ehteid, mille väärtust alles täpsustatakse. Müüja röövi käigus kannatada ei saanud.

Üks röövis kahtlustatavest põgenes Rotermanni tänavale, kus kaks K-Grupi turvatöötajat teda nägid ning pidasid ta kinni. Kohale saabunud politsei toimetas kahtlustatava osakonda.

Rannajõe sõnul tegeletakse röövi asjaolude ja kinni peetud mehe isiku tuvastamisega. Kinni peetud mehe juurest leiti osa röövitud kelladest.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles