Krossirajast saab rääkida vaid kirjalikult

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konguta vallavalitsus pole Kulbilohu krossiraja stardimaja (vasakul) ehitamiseks väljastanud ehitusluba. Vald on selle hoone puhul 1999. aastal kooskõlastanud vaid eskiisprojekti.
Konguta vallavalitsus pole Kulbilohu krossiraja stardimaja (vasakul) ehitamiseks väljastanud ehitusluba. Vald on selle hoone puhul 1999. aastal kooskõlastanud vaid eskiisprojekti. Foto: Margus Ansu

Tartu Postimees on sel sügisel kaks korda kirjutanud Elva külje all Konguta vallas asuvast Kulbilohu krossirajast, kus käiv tegevus pole kõigile kohalikele meeltmööda. Iga asi, mis väärib tegemist, väärib ka ületegemist – kirjutame sellest kohast jälle.

Poolsada inimest saatis juuli lõpus Konguta vallavalitsusele ja volikogule ning Tartu maavalitsusele avalduse, milles nad teatasid, et Vellaveres Reino kinnistul asuval Kulbilohu krossi-rajal on käinud ebaseaduslik ehitustegevus, ja nõudsid selle lõpetamist.

Konguta vallavanem Aivar Õun vastas pöördumise teinud inimestele läinud kuul, et Kulbilohu rajal pole midagi ehitatud ebaseaduslikult. Kuid see vastus ei lõpeta küsimusi, vastupidi – on tekkinud uusi küsimusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles