Nurgamees võib sportlast juhtida nagu marionetti

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Mihkelson juhendab Helin Paarat, kuidas alistada leedulanna Inga Kaledaite. Mihkelsoni kõrval jälgib toimuvat Ott Tõnissaar.
Priit Mihkelson juhendab Helin Paarat, kuidas alistada leedulanna Inga Kaledaite. Mihkelsoni kõrval jälgib toimuvat Ott Tõnissaar. Foto: Margus Ansu

Sportlikus vabavõitluses on lisaks puuri minevale sportlasele pea sama tähtis ka tema seljataguse eest hoolitsev nurgameeskond.

«Rahulikult! Pane põlv vahele! Põlv vahele! Ja siis tule püsti,» õpetab Priit Mihkelson, nina vastu puuri võrkaeda surutud, hoolealust, kes parasjagu Eesti suurima võitlusspordiliiga juubeliüritusel «MMA Raju 10» vastasega võitleb.

Mihkelsoni palus seekordsel «Rajul» enda nurgameeskonda kaheksast sportlasest koguni seitse, lisaks tegi ta sama tööd ka päevasel amatöörüritusel, kui oli juhendajarollis viiel matšil. Pealtnäha võib see tunduda lihtsa tegevusena – mingi mees istub veepudeli ja rätikuga nurgas ja saab maja parima koha pealt matši vaadata –, kuid tegelikult on see stressirohke töö ning võistluspäeva lõpuks on Mihkelson nagu tühjakspigistatud sidrun.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles