Zum Zumist sündis Pahad Poisid

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pahade Poiste omanikud Jaan Tammeorg ja Jaanus Sults (vasakul) tõstsid möödunud neljapäeval paika viimaseid laudu ja toole, et uuel nädalal juba esimesi kliente vastu võtta.
Pahade Poiste omanikud Jaan Tammeorg ja Jaanus Sults (vasakul) tõstsid möödunud neljapäeval paika viimaseid laudu ja toole, et uuel nädalal juba esimesi kliente vastu võtta. Foto: Kristjan Teedema

Sel kevadel raeplatsi kõrval hingusele läinud Zum Zumi ruumides lööb järgmise nädala alguses uksed lahti uus pubi Pahad Poisid, mis püüab meelitada rahvast mugavama mööbli ja kõrtsile kohase menüüga.

«Tahtsimegi teha ikka korraliku kõrtsi, kus rõhk on õllejoomisel ja korralikul söögil, mitte mingi kokteilibaari,» selgitas uue pubi kontseptsiooni Jaan Tammeorg, kes kuulub koos oma venna Mart Tammeoru ja Jaanus Sultsiga uue söögikoha omanikeringi. Samuti kuulub omanike hulka Jaani ja Mardi isa Kalle Tammeorg, kes on juba aastaid pidanud Ristiisa ja Big Beni pubi.

Võrreldes Zum Zumiga on meeste sõnul muutunud kõik. Näiteks on kadunud endine kivilett ning pubi tagumine saal on muutunud suuremaks ja mugavamaks. «Tõstsime osa põrandat kõrgemaks ning muutsime selle teenindusruumi osa privaatsemaks,» lausus Jaan Tammeorg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles