Noorel näitlejannal pikk ekraanikogemus

Kaarel Arb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Süvahavva» noor staar Doris Tislar jätkab teatri­õpinguid Rootsis.
«Süvahavva» noor staar Doris Tislar jätkab teatri­õpinguid Rootsis. Foto: Kanal 2

Kirjanik Indrek Hargla kirjutatud müstilises seriaalis «Süvahavva» särav näitlejanna Doris Tislar (19) meenutab, et alustas näitlejakarjääri end vanemaks valetades. Noortefilmi «Mina olin siin» naispeaossa kandideerides oli ta vaid 13-aastane, vanusepiirang filmi näitlejatele oli 16. Toona pealinnas Kullo teatrikoolis käinud neiu valiti pärast casting’uid ja proove lõpuks enam kui 300 taotleja seast ühte filmi peaossa.

Tislar meenutab, kuidas ta pärast uudise teadasaamist režissöör René Vilbre juurde oma valet paljastama läks ja sellega filmitegijatele tõsist peavalu valmistas. Tänu mõistvatele vanematele sai tüdruk siiski loa filmis kaasa teha, muu hulgas ka raskes vägistamisstseenis.

«Süvahavva» produtsent Ken Saan ei jõua noort näitlejannat ära kiita ja ennustab neiule säravat tulevikku. Ta ütleb, et Tislar on väga vaba ja loomulik isiksus, kellega on lihtne koostööd teha. «Süvahavva» võtted on nüüdseks läbi ning Saani sõnul oli Tislar algusest lõpuni väga tubli ja professionaalne näitleja ning meeldiv inimene. Tislar meenutab «Süvahavva» võtteid samuti vaid positiivsete sõnadega ning nimetab sarjas osalemist eriliseks kogemuseks, lisades, et on rõõmus, et sai osaleda just selles, sest «Twin Peaksiga» võrreldav sari andis näitlejana laiema kogemuste pagasi kui ehk nii mõnigi teine kohalik teleseriaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles