MTÜ Vaba Isamaaline Kodanik valmistub valimisteks ja loob neli maakonnaühendust

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külliki Kübarsepp
Külliki Kübarsepp Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

2013. aasta oktoobris toimuvatel kohalike omavalitsuste volikogu valimistel osalev MTÜ Vaba Isamaaline Kodanik otsustas reedel ja laupäeval toimunud arendusseminaril, et esimese sammuna luuakse neli maakonnaühendust.

Karksi-Nuias peetud arendusseminaril ütles MTÜ juhatuse liige Külliki Kübarsepp, et ühenduse ees on suur väljakutse. «Tegeleme üheaegselt organisatsiooni ülesehitusega ning valmistume esimesteks kohalike omavalitsuste valimisteks. Ees on vastutusrikas aeg. Oleme valmis endast andma parima.»

Samas pandi alus Vaba Isamaalise Kodaniku tegevuskavale kuni 20. oktoobril 2013 toimuvate kohalike omavalitsuste valimiseni. Ühendus võttis eesmärgiks luua esimesed maakonnaühendused Tallinnas, Tartus, Lääne-Virumaal ja Järvamaal.

Poliitilise kultuuri toimkonna juht Arlet Palmiste ütles, et ühenduse soov on olla teenäitaja uue poliitilise kultuuri kujundajana, mille aluseks on kodanikuühiskonna väärtused.

Vaba Isamaaline Kodanik toetab kodanike valimisliitude teket, teeb koostööd nii oma liikmete initsiatiivil tekkivate, kui kõigi teiste kodanikualgatusel tekkivate liitudega, kes jagavad ühenduse põhiväärtusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles