Veskimöldre elanikud tahaks mõistlikku bussiühendust

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veskimöldre elanik Triin Nigul kodutänaval, kust kesklinna pääsemiseks tuleb kõndida poolteist kilomeetrit Pärnu maantee bussipeatusse või teha läbi Mustamäe sõitva bussiga suur ring.
Veskimöldre elanik Triin Nigul kodutänaval, kust kesklinna pääsemiseks tuleb kõndida poolteist kilomeetrit Pärnu maantee bussipeatusse või teha läbi Mustamäe sõitva bussiga suur ring. Foto: Mihkel Maripuu

Veskimöldre elanikud ootavad juba ammu paremat ühendust kesklinna või vähemalt Nõmme keskusega, kuid neile on selgitatud, et uue liini avamiseks pole raha.

«Pääsküla taganurgast sõidab Mustamäe ja Nõmme poole mööda Kadaka puiesteed kolm liini, mööda Pärnu maanteed üks. Ja Möldre teelt ehk Veskimöldrest saab alguse ainult üks liin ja see sõidab mööda Kadaka puiesteed Mustamäe kaudu kesklinna. Sellega kulub kesklinna jõudmiseks 50 minutit,» kirjeldas Veskimöldres elav Triin Nigul sealsete elanike sõiduvõimalusi.

Kõnealune bussiliin 20A sõidab tööpäevadel umbes tunniajase intervalliga, kuid iga päev on graafikus ka paaritunnised augud; laupäeval on bussil ainult seitse väljumist ning pühapäeval mitte ühtegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles