Luite rahvas jäeti infosulgu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu saab veel autoga Veerenni ülesõitu läbida, kuid novembri teises pooles see võimalus kaob. Läbi pääsevad ainult jalakäijad ja ratturid.
Praegu saab veel autoga Veerenni ülesõitu läbida, kuid novembri teises pooles see võimalus kaob. Läbi pääsevad ainult jalakäijad ja ratturid. Foto: Toomas Huik

Luite asumi elanikke ja sealtkandi firmasid ärritanud otsus Veerenni raudteeülesõidu sulgemise kohta sundis Postimeest uurima, miks linn kohaliku rahva arvamusest mööda vaatas.

Tallinna transpordiameti juhataja asetäitja Talvo Rüütelmaa kinnitas eile Postimehele, et juba 2008. aastal oli olemas K-Projekti kui Ülemiste liiklussõlme projekteerija tehtud skeemid, kus on näha tulevane liikluskorraldus.

Rüütelmaa sõnul ütles ta ise pärast liiklussõlme ehitustööde algust Kuku raadiole, et Veerenni ülesõit läheb kinni. Lisaks on selle kohta K-Projektis valminud videod, mida võib praegugi vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles