Linnavolinikud annetasid palgatõusu naiste kriisikodule

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine
Naine Foto: SCANPIX

46 linnavolikogu liiget otsustasid annetada Tallinna naiste kriisikodule summa, mille võrra suurenes märtsikuust nende tasu eelmise aasta nelja kvartali Eesti keskmise palga alusel.



Kokku laekus kriisikodu arvele täna väljamakstud eelmise kuu linnavolinike tasult 29 730 krooni. Suurim oli annetajate hulk Keskerakonna fraktsioonis, mille 34 liiget loobus oma palgatõusust.

Reformierakonna fraktsioonist annetas kriisikodule 11 inimest. Kaks fraktsioonidesse mittekuuluvat linnavolinikku tegid annetuse kahele Tallinna lasteaiale.

«Mul on väga hea meel, et suur osa mu kolleege on valmis abivajajaid toetama,» hindas linnavolikogu esimees Toomas Vitsut, kes oli 5. märtsil kutsunud volinikke loobuma oma palgatõusu osast kriisikodu heaks. «Meeldiv on ka see, et siin ei tekkinud erakondlikku veelahet, vaid keskfraktsiooni algatusega ühines ka suurem osa reformierakondlastest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles