Ekstreemsportlased kolisid väljast sisse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rulavõistluse esimese etapi võitis Edgar Kiisa. Pildil on näha tema trajektoor kickflip’il. Korraldaja Martin Bachmann hindas seda trikki võistlusel sooritatutest üheks keerulisimaks.
Rulavõistluse esimese etapi võitis Edgar Kiisa. Pildil on näha tema trajektoor kickflip’il. Korraldaja Martin Bachmann hindas seda trikki võistlusel sooritatutest üheks keerulisimaks. Foto: Jan Henrik Pärnik

Kahel viimasel nädalalõpul on Tartu skate-hallis olnud palju sagimist. Algasid rulatajate, BMX-ratturite, rulluisutajate ja tõukerattu­rite sisehooaja karikavõist­lused.

Võistluse üks korraldaja Martin Bachmann rääkis, et püütakse pakkuda regulaarset võistlusvõimalust kõigi nelja alaga tegelejatele. Nimelt tundus talle, et varasematel aastatel on üritusi üsna suvaliselt korraldatud ning eri aladel pole võimalusi võrdselt.

Karikavõistluse kõik kolm etappi on kavandatud koolivaheaegade kanti, et osalejad ise, kuid ka koolinoortest pealtvaatajad saaksid rahulikult endale aega võtta. Iseäranis puudutab see tõukerattureid, kes on valdavalt nooremas koolieas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles