Kolmapäeval sai liikluses viga kolm inimest

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Eile sai erinevates liiklusõnnetustes viga kokku kolm inimest, kes õnnetuse tagajärjel ka haiglasse toimetati.

Kolmapäeva hommikul kella 09.15 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu alevikus Kuusalu tee ja Tallinn - Narva maanteelt mahasõidu ristumiskohal, kus sõiduauto Saab, mida juhtis 26-aastane Kati, põrkas kokku peateel liikunud sõiduautoga Mercedes-Benz, mida juhtis 42-aastane Margo. Viimane toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kella 11.55 ajal toimus liiklusõnnetus Kohtla-Järvel Järveküla tee 13 juures, kus sõiduauto BMW 320, mida juhtis alkoholi tarvitamistunnustega ja turvavööga kinnitamata 31-aastane  Andrei, ei tulnud sõiduki juhtimisega toime ning sõitis vastu tänavavalgustus posti. Sõiduki juht toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse.

Kella 17.02 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Sõpruse puiestee ja Tulika tänava ristmikul, kus sõiduauto Chrysler Voyager, mida juhtis 54-aastane Sergei, eiras fooris põlevat keelavat tuld ning sõitis otsa sõiduteed foori lubava tulega ületanud 38-aastasele Annikale, kes toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles