Suurpeo praht vedeleb siiani Kiltsi lennuväljal?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiltsi lennuväljal vedelevad Airport Jami reklaamid.
Kiltsi lennuväljal vedelevad Airport Jami reklaamid. Foto: Postimees.ee lugeja

Haapsalu lähistel Kiltsi lennuväljal vedelesid veel paari päeva eest mullu augustis korraldatud klubipeo Airport Jam reklaamid, mida peokorraldaja polnud ära koristanud.

Kuigi Airport Jam 2008'st on möödas juba ligi 8 kuud, vedelesid 31. märtsil pidulistele tuntud DJ Club ja Tuning Hitz Arena taga ikka veel eelnimetatud angaari plakat ning Strip Lounge'i angaari plakat, teatas üks Postimees.ee lugeja, kes Kiltsi lennuväljal sel ajal õppustel oli.

Tema sõnul käivad sõdurid ja korjavad enda järelt isegi hülsid ära. Lugeja imestas, kas siis ei saa sellise ürituse korraldajad enda järelt silte ära viia, mis kokkulapitult mahuksid auto tagaistmele.

Kiltsi lennuväli on kaitseliidu Lääne maleva käsutuses ja seal vedelev augustikuine praht tuli kaitseliitlastele üllatusena.

Veebel Kalle Karm Lääne malevast kinnitas Postimees.ee'le, et neil on ürituste korraldajatega alati kokkulepe, et nad peavad oma «laga» ise ära koristama või tellima selleks koristusfirma.

Pärast Postimees.ee kõnet käis veebel kohapeal olukorda kontrollimas, kuid tahvleid ei leidnud. Tema sõnul pole seega ka alust peokorraldajatele mõnda nõudmist esitada.

Airport Jami korraldaja Janek Tobiga ei õnnestunud reedel ega esmaspäeval ühendust saada, kuna ta mobiiltelefon oli välja lülitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles