Vaata tagasi, Raivo!

Küllike Rooväli
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Küüt
Raivo Küüt Foto: A.Peegel

Raivo Küüt oli meie kursuse priimus. Sel ajal kui pea igal öösel lõhkesid pommid ja päise päeva ajal lasti keset Tallinna südalinna inimesi nende pereliikmete silme all maha, polnud õppimiseks aega meist kellelgi. Aasta oli 1996.

Politseinike harimiseks Sisekaitseakadeemiasse loodud kaugõppeosakonna tudengiteks said ühtviisi nii inspektorid, komissarid kui ka prefektid. Aga me olime ju kogu aeg tööl. Näiteks minu õpingud said otsa enne, kui need õieti alatagi jõudsid, paljudel venis õpiaeg vägagi pikaks.

Raivo oli erand. Otepäält Tallinna edutatud noor politseikomissar käis tööl, aga õppis samuti eeskujulikult. Kui teiste toonaste juhtidega sai ööd läbi pätte taga aetud, siis nutikas Raivo oli süsteemne, juhtis osakonda ja õppis. Kohe oli näha, et Raivo jaoks on kõige olulisem eeskujulik edasijõudmine ametis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles