Reaalkool saab pinda juurde

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Reaalkooli direktor Gunnar Polma.
Tallinna Reaalkooli direktor Gunnar Polma. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tallinnas Pärnu maantee äärde jäävas endises kesklinna politseimajas käib ühel korrusel remont, sest reaalkoolil on plaan kolida järgmise aasta 7. jaanuariks osa algklasse sinna ja kaotada kahes vahetuses õppimine.

Tallinna reaalkooli hoolekandeseltsi juhatuse liige ja kooli endine hoolekogu esimees Alar Tamkivi ütles, et kooli tugifirmal OÜ RK Teenindus avanes hea võimalus sõlmida endise politseimaja omanikuga, ühe Austria taustaga kinnisvarafirmaga üürileping. Praegu käib hoone ühel korrusel remont, sest 7. jaanuarist tahetakse seal anda mõned ruumid algklasside kasutusse.

«Endise politseimaja kasutamise võimalus tekkis suhteliselt ootamatult,» ütles Tamkivi. «Nägime, et see lahendaks reaalkooli ruumipuuduse – kogu kooli saaks viia ühte vahetusse ning oleks võimalik ka pikapäevarühmad käima panna ja käsitööklassidelegi leiduks koht.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles