Narkoäri lõppes jalgpalluri vahistamisega

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Konsa jalgpallurikarjäär on narkosüüdistuste tõeks osutudes tõenäoliselt läbi.
Oliver Konsa jalgpallurikarjäär on narkosüüdistuste tõeks osutudes tõenäoliselt läbi. Foto: Artur Sadovski

Alles mõne nädala eest Eesti meistriks tulnud ründaja Oliver Konsa võeti vahi alla kahtlustatuna kokaiiniga kaubitsemises.

Esmaspäeva päikeseline varahommik algas tänavusele Eesti jalgpallimeistrile Nõmme Kaljule ääretult pilviselt – kinnitust sai nädalavahetusel liikuma hakanud jutt, et klubi ründaja, korduvalt Eesti koondistki esindanud Oliver Konsa on võetud vahi alla seoses kahtlustusega narkokuriteos.

Harju maakohus kinnitas, et vahistas kriminaalmenetluse käigus kolm inimest, kelle hulka kuulub ka 27-aastane Konsa. «Keskkriminaalpolitsei menetleb ning riigiprokuratuur juhib menetlust kriminaalasjas, mis on algatatud seoses narkootilise aine suures koguses ebaseadusliku käitlemise kahtlusega,» lausus riigiprokuratuuri pressiesindaja Katrin Lunt. «Kahtlustus on esitatud isikute grupis suures koguses kokaiini ebaseaduslikus käitlemises.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles