Linn jääb korrakaitsjateta

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihula korra eest vastutab Risti konstaablijaoskonna piirkonnavanem Kiur Klippberg. Tema sõnul on linnas turvaline ja kuritegude avastamise protsent pea saja lähedal.
Lihula korra eest vastutab Risti konstaablijaoskonna piirkonnavanem Kiur Klippberg. Tema sõnul on linnas turvaline ja kuritegude avastamise protsent pea saja lähedal. Foto: Mihkel Maripuu

Lihula elanikud on nördinud, et linnast kaob politseijaoskond. Inimesed kardavad, et edaspidi võib esineda rohkem avaliku korra rikkumisi ja ka omakohut. Paraku ei soovi ükski politseinik Lihulas töötada.

«Kahju, et politseijaoskond ära kaob. Ääremaa ääremaastub veelgi,» on Lihula elanik Kaie veendunud. «Pättidel algab hea elu. Alkoholijoobes inimesed teevad igasuguseid asju ja kui oma piire ei tunnetata, siis ei ole enam kedagi, kes neil silma peal hoiaks.»

Nimelt pole alates 1. detsembrist Lihula politseijaoskonnas enam kohapeal ühtegi politseinikku, politsei tuleb sinna 50 kilomeetri kauguselt Haapsalust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles