Marii Kangur: hing kinni ja uksest välja!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marii Kangur
Marii Kangur Foto: Sille Annuk

Juhtusin ühel päeval väljuma puhastusvahendite järele lõhnavast steriilsest Gildi polikliinikust. Üllatuslikult ei tervitanud mind, kui õue astusin, linnapildis tavapärane mööduvast autost irduv heitgaas, vaid hoopis tubakasuitsupilv, mis pärit hetk varem tohtri juurest tulnud proua sigaretist.

Olgu. Võibolla arst teatas talle midagi sellist, et närvide rahustuseks oli vaja kohe suitsetada. Sama võis olla juhtunud ka paariga, kes seisis kaks sammu eemal. Aga siiski, kas ukse eest eemale kõndimine on nii võimatu? Või vaataks asja niipidi: mõni inimene sööb närvide rahustuseks kartulikrõpse. Ei ole ju nauditav, kui neid süües ilane puru teisele näkku lendab.

Teine näide meenub ülikooli spordihoone ukse eest. Mängigu siis Rock või Bigbank, suitsupilve läbimata hoonest väljumiseks on vaja mõnd teleseriaalist «A-rühm» tuntud B. A. Baracuse ehitatud soomussõidukit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles