PPA peadirektori viiendaks asetäitjaks saab Indrek Tibar

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tibar
Indrek Tibar Foto: Peeter Langovits

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) peadirektori viienda asetäitjana asub detsembri algusest tööle Indrek Tibar, seni oli PPA juhil neli asetäitjat.

Indrek Tibar asub tööle peadirektori asetäitjana varade alal 1. detsembrist. Tema ülesandeks on juhtida PPA administratsiooni, kuhu kuulub kokku kümme üksust, nende seas näiteks personali-, logistika-, finants- ja õigusbüroo, ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Helin Vaher BNS-ile.

Kokku on politsei- ja piirivalveameti peadirektoril viis asetäitjat - Tõnu Hunt piirivalve alal, Tarmo Miilits korrakaitse alal, Raigo Haabu kriminaalpolitsei alal, Merike Jüril kodakondsuse ja migratsiooni alal ning 1. detsembrist Indrek Tibar varade alal.

Politsei- ja piirivalveameti struktuur muutus 1. novembril seoses ameti põhimääruse muudatustega. Sama struktuurimuudatuse raames asus politsei- ja piirivalveameti administratsiooni finantsbüroo juhtimisarvestuse talituse politseinõuniku ametikohale Aldis Alus, kes oli eelnevalt taatlemata mõõteseadmete kasutamise juhtumi tõttu astunud tagasi Ida prefekti kohalt.

Politsei- ja piirivalveamet saab peagi ka uue peadirektori, kuna valitsus vabastas eelmise nädala neljapäeval politsei- ja piirivalveameti peadirektori Raivo Küüdi tema enda avalduse alusel ametist alates tuleva aasta 28. veebruarist. Küüt lahkus samuti taatlemata mõõteseadmete kasutamise juhtumi tõttu.

PPA peadirektori asetäitjana tööle asuv Indrek Tibar alustas tööd politseis 1993. aastal keskuurimisbüroo uurijana. Teenistuskäigu jooksul on Tibar töötanud korrakaitse valdkonnas keskuurimisbüroos ja aastatel 1997-2003 keskkriminaalpolitseis. 2003.-2005. aastal töötas Tibar erasektoris turvaettevõtte juhina ning aastatel 2005-2007 politseiameti arenguosakonna politseidirektorina.

1973. aastal sündinud Indrek Tibar lõpetas 1993. aastal politseiakadeemia ning samuti on ta lõpetanud Tartu ülikooli õigusteaduskonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles