Teelaiendus läks üle sireliheki ja plangu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ranna tee 9 omanik Eha Haug on kuri Viimsi valla peale, kuna tema väitel on aia ja sireliheki mahavõtmisega rikutud tema kui eraomaniku õigusi.
Ranna tee 9 omanik Eha Haug on kuri Viimsi valla peale, kuna tema väitel on aia ja sireliheki mahavõtmisega rikutud tema kui eraomaniku õigusi. Foto: Andres Haabu

Viimsi valla Tallinna-poolses otsas Ranna tee ääres elav vanaproua oli kolm päeva kodust eemal ning tagasi jõudes ei suutnud ta ära imestada, kuhu tema sirelihekk ja plank on kadunud.

Ranna tee 9 kinnistu 75-aastane omanik Eha Haug on pahane Viimsi valla peale, sest just vald on tema sõnul süüdi selles, et tema aastakümneid oma kohal seisnud aed ja sirelihekk kauaoodatud teeremondi käigus kaduma läksid.

Haug ütles, et 1976. aastal loovutas tema kadunud abikaasa vabatahtlikult 400 ruutmeetrit maad, et oleks võimalik Moskva olümpiamängude purjeregati ajaks Ranna teed laiendada. Selle kohta on must valgel olemas ka Kirovi-nimelise kalurikolhoosi juhatuse koosoleku protokoll.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles