Õnnelikud kolm punkti ja vihm tõid kolmanda tiitli

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karjääri viimase võistluse pidanud seitsmekordne vormel-1 sarja maailmameister Michael Schumacher (paremal) vaatab, kuidas võidurõõmus Sebastian Vettel istub oma Red Bulli vormeli peale ja tähistab kolmandat järjestikust tiitlit.
Karjääri viimase võistluse pidanud seitsmekordne vormel-1 sarja maailmameister Michael Schumacher (paremal) vaatab, kuidas võidurõõmus Sebastian Vettel istub oma Red Bulli vormeli peale ja tähistab kolmandat järjestikust tiitlit. Foto: Reuters/ScanPix

 Lõppenud hooajal krooniti maailmameistriks Red Bulli piloot Sebastian Vettel, kellele see oli kolmas järjestikune võit.

Viimaste aastate üks põnevamaid vormel-1 sarja hooaegu, kus kokku oli kaheksa erinevat etapivõitjat, sai ka ülimalt pingelise lõpu, kui maailmameistriks krooniti kolmandat aastat järjest Red Bulli piloot Sebastian Vettel.

Brasiilias toimunud viimase etapi eel oli Vettelil oma ainsa ohustaja, Ferraril kihutava Fernando Alonso ees üsna turvaline 13-punktiline edu ja tiitli võitmiseks piisanuks talle ka 4. kohast, kuid kõik ei läinud siiski nii libedalt ja pinge püsis lõpuni.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles