Kiire ja vaatemänguline mäng imes Servitilt jõu

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serviti kaitseliin püüab pidurdada SKA rünnakut.
Serviti kaitseliin püüab pidurdada SKA rünnakut. Foto: Aldo Luud

Beežis palitus naine istub Põlva Mesikäpa spordihoone tribüünil ja taob ennastunustavalt kokku käte küljes olevaid puidust tahvlikesi. Tema ümber on hulk punastes särkides inimesi – mõnel on käes samasugused plaksutamisele võimsamat heli lisavad abivahendid, mõnel aga pasun või trumm. Naine teeb aeg-ajalt järske liigutusi, justkui hakkaks püsti kargama, ent istub sama kiirelt pingile tagasi.

Pole kahtlustki, et beežis palitus naine mõistab peensusteni palliplatsil toimuvat. Nii nagu mõistab käsipalli enamik Põlva elanikest, kellest omakorda suur hulk oli laupäeval tribüünidel oma lemmikuid toetamas. Nad nägid vaatemängulist ja kiiret käsipalli, kuid pidid leppima Põlva Serviti 32:37 kaotusega Minski SKA-le. Seda hooaja tähtsaimas mängus, eurosarjas.

«Mul ei ole meestele suuri etteheited, ainult kaitse kallal tahan pisut norida,» sõnas Serviti peatreener Kalmer Musting. «Agressiivust jäi väheks. Meie kaitse pidi kõrgemale tõusma, kuid vajusime just liiga joonele. Vastaste hoogne mängustiil oli ju meile teada, nende tagumised mehed tulevad kiirelt üle ja võimalusel lähevad kohe viskele. Lasime endale visata 37 väravat – seda on natuke liiga palju, seda enam, et väravavahid tegid päris palju tõrjeid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles