Pühapäevast pääsevad autod uuele viaduktile

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordeconi töötajad Nikolai Kozlov (vasakul) ja Sergei Moskaljov ei teinud eile koerailmast väljagi ning paigaldasid Tartu Lääneringi uuele maanteeviaduktile piirdeid. Paari päeva pärast võib sel viaduktil juba sõita.
Nordeconi töötajad Nikolai Kozlov (vasakul) ja Sergei Moskaljov ei teinud eile koerailmast väljagi ning paigaldasid Tartu Lääneringi uuele maanteeviaduktile piirdeid. Paari päeva pärast võib sel viaduktil juba sõita. Foto: Sille Annuk

Töömehed on Variku viadukti naabruses postimaja liiklussõlmes kevadest saadik iga ilmaga ametis olnud. Nüüd on asi sealmaal, et pühapäevast võivad autojuhid seal sõita üle uue maanteesilla.

«Ilm pole kiita, aga kust sa paremat võtad,» ütles eile postimaja liiklussõlme esimesel viaduktil töötanud Nordeconi töötaja Nikolai Kozlov. «Paneme praegu piirdeid. Väike paus tuli vahele, bensiin sai otsa.»

Ilm ehk kolmapäeva hommikuks kohale jõudnud talv tegi korrektiivid ka silla- ja tee-ehitajate töös. «Lumi jõudis ette, üks paan asfalti jäi Võru poolt linna tulevale sõidurajale panemata,» selgitas postimaja liiklussõlme rajamist korraldava maanteeameti Lõuna regiooni ehitusosakonna peaspetsialist Rao Jürison. «Aga viadukt on nüüd nii kaugel, et pühapäeva öösel võetakse siin keelumärgid maha ja autojuhid võivad sõitma hakata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles