Iga päeva kohta üks autopõleng

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RSA kindlustuse kahjukäsitlusosakonna juht Eero Link ütles, et tehnilise rikke tõttu juhtunud tulekahjud on pigem erand kui reegel ja rohkem juhtub tehnilistel põhjustel õnnetusi just vanemate autodega.
RSA kindlustuse kahjukäsitlusosakonna juht Eero Link ütles, et tehnilise rikke tõttu juhtunud tulekahjud on pigem erand kui reegel ja rohkem juhtub tehnilistel põhjustel õnnetusi just vanemate autodega. Foto: kindlustusfirmad

Alates eelmise nädala teisipäevast on põlema läinud vähemalt 14 sõidukit. Asjatundjad soovitavad autot korrektselt hooldada ja veenduda elektriseadmete korrasolekus.

Viimane teade põlema läinud autost tuli kolmapäeval. Nimelt leiti päev varem Narvas Tiigi tänava lähedal asuvas karjääris põlevast sõiduautost 43-aastase mehe surnukeha.

Sel korral alustati kriminaalasja paragrahvi alusel, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest, ent kui vaadata päästeameti teateid alates eelmise nädala algusest, nähtub, et sõidukipõlengud on muutunud üpris igapäevaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles