Jõgeval avatavas turismiinfokeskuses pakutakse pesemisvõimalusi

, Jõgevamaa ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva linna vapp.
Jõgeva linna vapp.

Esmaspäeval Jõgeva maavalitsuse hoone renoveeritud esimesel korrusel avatavas turismiinfokeskuses pakutakse lisaks turismialasele teavitamisele võimalusi ka pesemiseks.

Jõgevamaad külastavad sageli ka jalgratta- ja motomatkajad, sealjuures  rahvusvahelisel motomatkajate kokkutulekul Jõgevatreff osalejad.

«Sellistel ränduritel tekib sageli soov ja vajadus maanteetolmust vabaneda ja ka mustemaid rõivaid puhtamate vastu vahetada, mida silmas pidades ehitasime turismiinfokeskuse kõrvale ka duširuumi. Mõistagi saavad pesemisvõimalust kasutada ka teisi liiklemisviise kasutavad turistid,» ütles maavanem Aivar Kokk.

«Turismiinfokeskus töötas meie maakonnas senini Palamusel. Jõgevamaa Omavalitsuste Liidu juhatus ja maavalitsus pidasid sobivaimaks asukohaks sellele asutusele maakonnalinna Jõgevat. Nii otsustasime turismiinfokeskuse avada maavalitsusehoones kaasajastatud esimesel korrusel,» rääkis ta.  

Uues turismiinfokeskuses asub ka avalik internetipunkt. Turismiinfokeskuse tööd hakkab kureerima sihtasutus Jõgevamaa Ettevõtlus ja Arenduskeskus. Ühtlasi jagatakse turismialast informatsiooni edasi ka Palamusel, täpsemalt sealses Oskar Lutsu Kihelkonnakoolimuuseumis.

Jõgeva maavalitsuse hoone uuendatud esimesel korrusel avatakse homme ka Europe Direct teabepunkt, mis on üks kaheksast Euroopa Komisjoni avatavast keskusest Eestis ja teabesaal maavalitsuse külastajatele.

«Põhjusel, et Jõgeval puudub veel bussijaam, võivad soliidse käitusmiskultuuriga bussiootajad teabesaalis ka bussi oodata,» teatas maavanem Aivar Kokk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles