Astok: Reformierakond vajab meeleparandust

Mikk Salu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma erakonna kritiseerimise kõrval tegi Tartu linnavolikogu liige ja end «pensioneerunud poliitikuks» nimetav Hannes Astok hiljuti Reformierakonna siselisti saadetud kirjas mitu ettepanekut, kuidas nad peaks edasi minema.
Oma erakonna kritiseerimise kõrval tegi Tartu linnavolikogu liige ja end «pensioneerunud poliitikuks» nimetav Hannes Astok hiljuti Reformierakonna siselisti saadetud kirjas mitu ettepanekut, kuidas nad peaks edasi minema. Foto: Sille Annuk

Ma väljendan oma muret ja mu väikeste silmade all on avatud suu,» alustas Hannes Astok, Reformierakonna liige 1996. aastast, endine Tartu abilinnapea ja riigikogu saadik aastatel 2007–2011, Reformierakonna siselisti saadetud kirja.

«Reformierakonnast, kes veel hiljuti oli uutest ideedest ja elegantsetest mõtetest pulbitsev lahe ja diskussioonialdis seltskond, on üsna kiiresti saanud loosungite keeles kõnelev ja vaid omaenda tõde taluv upsakas ja suletud kast,» kirjutab ta.

Hannes Astok, olite oma kirjas väga kriitiline, samas ei olnud see tühi lahmimine, vaid ka konkreetsete ettepanekutega, mida teha. Millised on olnud reaktsioonid teie kirjale? Väljastpoolt vaatajale tundub vahel nii, et kui keegi reformierakondlane midagi ütleb, siis teised erakondlased (juhid) karjuvad ta kohe maha, et mis sa kisad, sa esindad mingi väikese grupi huve ...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles