Noor pianist annab oma plaadi nimel kontserdi

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niimoodi, kahe näpuga, mängis Algis Pauljukaitis väga ammu. Ehk kunagi kolmeaastaselt. Tee interpreediks saamiseni tuleb aga läbi käia sammhaaval, iga päev järjekindlalt harjutades.
Niimoodi, kahe näpuga, mängis Algis Pauljukaitis väga ammu. Ehk kunagi kolmeaastaselt. Tee interpreediks saamiseni tuleb aga läbi käia sammhaaval, iga päev järjekindlalt harjutades. Foto: Margus Ansu

16-aastane Algis Paul­­ju­­kai­­tis on klaverit mänginud lõviosa elust. Ta harjutab kuni viis tundi päevas. Eranditeta! Oma pillile pühendunud noored, kes unistavad interpreediks saamisest, elavadki enamasti niisugust elu. 

Algis Pauljukaitisel seisab lähiajal ees kontsert, kus ta plaanib esitada ainult omaloomingut. See sünnib 10. detsembril kell 17 Tartu Erakoolis ning korraldada aitab seda Tartu Erakooli huvijuht ja inglise keele õpetaja Marika Reiko.

Tartu Erakool on kool, kus Algis Pauljukaitis lõpetas üheksanda klassi. Gümnaasiumiharidust omandab ta nüüd Heino Elleri nimelises Tartu muusikakoolis, jätkates seal ühtlasi muusikaõpinguid, mis algasid natuke rohkem kui üheksa aasta eest erialaõpetaja Kadri Leivategija juures.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles